Dizparc förvärvar digitalbyrån Esatto, satsning på offshore

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dizparc fortsätter sin tillväxtresa med bland annat uppköp genom att förvärva majoritetsposten av Esatto, en svensk digitalbyrå med hög näärvaro inom t ex Optimizely samt Umbraco. Förvärvet innebär att Dizparc etablerar sig i Stockholm, Sundsvall och Krakow och kallas en viktig pusselbit i Dizparcs strategi att stödja svenska små- och medelstora företag i digitaliseringen.

0 st
medarbetare finns på Esatto
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Esatto är en av de främsta digitala byråerna i Sverige och vi är glada och stolta att de nu valt att ta nästa kliv tillsammans med oss på Dizparc. Tillsammans kan vi nu fortsätta vår tillväxtresa och erbjuda marknaden framåtriktade, långsiktiga och användarnära digitala lösningar som skapar värde i alla led. För både Dizparcs och Esattos kunder blir förvärvet en “win-win” då den gemensamma erbjudandeportföljen breddas samtidigt som vi utökar vår lokala geografiska närvaro runt om i landet. Extra roligt är att vi framöver utökar vår offshoreleverans och kan erbjuda utveckling via både vårt befintliga team i Indien och Esattos team i Krakow.”

Kommenterar Andreas Blåeldh, VD Dizparc.

” – I Dizparc hittade vi en partner som passar oss på Esatto. Vi delar samma värdegrund samt syn på entreprenörskap, företagsutveckling och kundrelationer, och delar värderingar om vad som är viktigt för att bygga ett hållbart företag över tid. Genom Dizparc får vi tillgång till kollegor och kompetens som kan bidra till en positiv utveckling och tillväxt av Esatto. Detta samtidigt som våra kunder får tillgång till Dizparcs breda erbjudande, vilket så klart kommer att stärka oss ytterligare.”

Säger Daniel Nilsson, VD Esatto.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  15 kommuner avslutar digitalupphandling, fler ska upptäcka livet