MediCarrier släpper ”D2P”, e-handel på Optimizely Commerce av SQLI och HiQ

In E-handel, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fredrik Bergström på SQLI berättar att de just är klara med MediCarrier’s nya e-handel som de byggt ihop tillsammans med svenska HiQ. En B2B lösning, eller ”Health Cloud”, eller ”D2P” (”Direkt Till Patient”) som t ex Salesforce skulle kallat det i marknadsmaterial. Men det är ingen Salesforce här, det är Region Stockholms sedan tidigare upphandlade Optimizely Content och Optimizely Commerce som gäller.

0 Mkr
omsätter Medicarrier
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

För svenska sjukvården så olika aktörer och användare lättare kan hitta produkter, beställa och göra allt annat i en mer modern, självservice e-handel.

MediCarrier är Region Stockholms logistik och transportbolag som distribuerar miljöanpassade sjukvårds- och förbrukningsartiklar till Region Stockholm.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Apoteket.se byter ut allt, nya leverantörer och plattformar