Dizparc köper upp Rationell IT

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dizparc växer vidare och etablerar sig i Linköping. Detta genom att förvärva Rationell IT med 20 medarbetare. Genom förvärvet etablerar sig Dizparc i en till stad och ska erbjuda kompetens inom verksamhetsnära IT. Dizparcs målsättning är att stödja små- och medelstora företag i Sverige att utveckla sina digitala möjligheter. Rationell IT är framförallt fokuserade på Microsoft 365 och affärssystemet Pyramid idag.

” – Dizparc är idag en av de ledande leverantörerna av digitala lösningar till små- och medelstora företag på den svenska marknaden. Genom förvärvet av Rationell IT stärker vi den positionen ytterligare. Deras kompetens inom bland annat affärssystemet Pyramid, tillsammans med den kompetens som finns inom Dizparc, gör att vi blir en av de ledande aktörerna inom området i Sverige. Dessutom får vi en etablering i Linköpingsområdet, en spännande marknad med stor utvecklingspotential.”

Kommenterar Andreas Blåeldh, VD Dizparc.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Teknikmagasinet satsar på drop-ship, perf och upplevelse i nytt Norce och Contentful projekt