Dressmann.com samlar all e-handel på högpresterande, mobilanpassad EPiServer Commerce

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Norska modeundret Dressmann sjösätter i höst en storsatsning på e-handel. Kedjan har varit aktiv med e-handel ända sedan 2012 men främst på olika delsajter. Nu samlas e-handeln för koordinerad styrning och mer effektiv framtida hantering.

Det betyder att nysläppet på ett tidstypiskt sätt utöver landssajter som dressmann.se även samlat alla andra koncerndelsajter som dressmannxl.com till den nya sajten och domänen dressmann.com.

Sajten är boxuppbyggd med grafiska prislappar i kampanjytor och chatt alltid tillgänglig. Sök har fått en relativt stor yta, något som många e-handlare förstått vikten av. Nästan samtliga produktpuffar är grafiskt uppbyggda, vilket fungerar bra i mobil men kan kännas ”pixligt” i desktop. Varukorgen är animerad och leder till one-page checkout med Klarna och betalkost som alternativ.

Sajten är helt klart väl mobilanpassad med anpassade, mobila menyer som visar på ett omfattande sortiment i sidled och har tumkorrekta mått.

0
miljoner NOK omsätter Dressmanns moderbolag

Sajten för den svenska marknaden är även Trygg e-handelscertifierad i år. Allting ligger på den EPiServer Commerce som moderbolaget Varner Retail handlade upp 2012 (även tänkt för Cubus).

Dressman jobbar med de norska byråerna Geta och Creuna.

 

 

Leave a Comment