E-handelsaktören lockade Orkla med ”D2C-pivotshoppar” utanför nuvarande IT och processer

In E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Livsmedelsbjässen och hälsoföretaget Orkla Care är senaste aktören att tröttna på att ta en kölapp hos IT och inte kunna komma igång med den direktkommunicerande och konverterande e-handel de eftersträvar.

Orkla Care hade tidigare stött på viss internt motstånd då de ville experimentera mer för att uppnå innovation inom kommers. Orkla Care var samtidigt inte på något sätt främmande för D2C. De testade D2C redan när de lanserade plattformen ”Möller Kotiin – Möller To Your Home” förDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Socksss bygger global D2C e-handel på ny headlessplattform


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon