Fazer fortsätter investera i Salesforce, utvecklar D2C modell

In CXM, E-handel, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fazer och Salesforce har en lång historik tillsammans. Den finska livsmedels- och restaurangjätten har jobbat med produkten ända sedan 2008 då Fazer Amica sjösatte ett molnbaserat CRM på Salesforce för de då totalt 7800 anställda.

På sistone ska Fazer och egna inhouse-avdelningen Fazers Digital Marketing and Direct eCommerce Team fortsatt investera i sin numera 13 år gamla produktsvit från Salesforce (av Saaspoint, idag Wipro). Bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsproduktföretaget ska t ex sedan fyra år tillbaka jobbat på en egen D2C modell med ett egetDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tre ut, en in som ledare inom Multichannel Marketing Hubs 2023


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon