Edda Media väljer Polopoly för runt 40 sajter

In MU / Multisajt, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Atex Polopoly står starka som ett java alternativ när mediahusen väljer koncern CMS. Nu tar Atex Polopoly tom. en stor referens på självaste Escenics hemmaplan. Edda Media har valt Polopoly som nytt koncern CMS. Att de 500 berörda journalisterna gillade vad de kunde göra i Live Layout Manager, framförallt sett till att ändra framsidan, hjälpte till. Liknande affärer för Polopoly under 2008/2009 inkluderar Stampen gruppen med 47 sajter och Mediaprovider affären. De befintliga Edda Media-tidningarna, som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.