Electrolux Egate driver engagemang genom nytänkande KPI:er och prestandaarbete

In Intranät, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under Smarta Intranätkonferensen 2019 berättade Electrolux intranätchef Ralf Larsson mer om hur vitvarubjässen förändrat sitt digitala arbetsverktyg och intranät Electrolux Egate på sistone. Helåret 2018 ska handlat mycket om att göra det smidigare att nå och använda intranätet för Electrolux alla anställda. Bland annat skrotades hela Inloggningen mot ett smidigare arbetssätt med single-sign-on Q2 2018 och ett "get-well program" inleddes kvartalet därefter. Liksom hos många externwebbar, ofta med ett headless-fokus, ska Electrolux även under fjoråret startat många...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon