Ellos släpper ännu en sajt på nya plattformen för e-handel, använder Resurs Checkout

In E-handel, Intershop, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ellos klämmer ut lite mer av sina tyska Intershop-licenser då de lanserar ännu ett varumärke på plattformen. Det är dagens släpp Homeroom.se som ligger på samma e-handelsplattform som först visades upp i slutet av 2015. Ellos äger även Jotex.se, som även den återfinns på samma e-handelsplattform.

Ellos har på sistone lagt till Resurs Checkout Klarna-kopia för att sköta egna kassan och checkout-flödet. Det i en egenhändigt stylad variant kallad Ellos Onepage Checkout. En av de USP:ar Resurs Checkout verkar försöka nå är just att den går att anpassa starkt efter kundens egna varumärke.

Vi har mer på samma ämne:  Commercetools hakar på i toppen av Gartner Digital Commerce 2021

Accenture Brightstep fick ansvaret för de första Intershop-projekten, och Star Republic har sedan dess varit inne och ansvarat för Ellos PIM-projekt.

”- Genom vår nya e-handelsplats kommer vi att bredda hemerbjudandet till våra kunder i hela Norden. Homeroom säljer både egna och externa varumärken. Det är ett bra komplement till våra befintliga e-handelsplatser som vi satsar stort på under 2019.”

Säger Hans Ohlsson, vd för Ellos Group. Ellos jobbar även med BazaarVoice, Criteo, Adobe DTM, Google Analytics och SiteCatalyst.