Ellos släpper ännu en sajt på nya plattformen för e-handel, använder Resurs Checkout

In E-handel, Intershop, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ellos klämmer ut lite mer av sina tyska Intershop-licenser då de lanserar ännu ett varumärke på plattformen. Det är dagens släpp Homeroom.se som ligger på samma e-handelsplattform som först visades upp i slutet av 2015. Ellos äger även Jotex.se, som även den återfinns på samma e-handelsplattform.

Ellos har på sistone lagt till Resurs Checkout Klarna-kopia för att sköta egna kassan och checkout-flödet. Det i en egenhändigt stylad variant kallad Ellos Onepage Checkout. En av de USP:ar Resurs Checkout verkar försöka nå är just att den går att anpassa starkt efter kundens egna varumärke.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Wipro om hur AI införs internt samt största tagna AI-affären under 2024

Accenture Brightstep fick ansvaret för de första Intershop-projekten, och Star Republic har sedan dess varit inne och ansvarat för Ellos PIM-projekt.

”- Genom vår nya e-handelsplats kommer vi att bredda hemerbjudandet till våra kunder i hela Norden. Homeroom säljer både egna och externa varumärken. Det är ett bra komplement till våra befintliga e-handelsplatser som vi satsar stort på under 2019.”

Säger Hans Ohlsson, vd för Ellos Group. Ellos jobbar även med BazaarVoice, Criteo, Adobe DTM, Google Analytics och SiteCatalyst.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Accenture köper upp 270 man stor vertikalfokuserad byrå

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss