Ericsson öppnar ny smart fabrik för 5G, on-boardar personal i VR

In CXM, Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ericsson försöker sedan ett tag tillbaka associera sig med allt som har med 5G att göra världen över. Inte minst via bombastiska reklamfilmer med allt med uppdaterade tekniken kommer innebära. Men hårdvaran ska tillverkas också av en mängd anställda som behöver uppdatera egna kompetensen. För detta har Ericsson senaste tiden byggt en helt ny, "smart fabrik" för att ta fram 5G-master och utrustning i Texas, USA. Och i Corona-tider fick även telekombolaget tänka annorlunda kring utbildning,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon