Fellowmind slås ihop med Orango och eCraft, ska bli 2500 anställda

In Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En jätteaffär inom Microsoft Business Applications, Digital Workplace och Dynamics 365 ägde rum under tisdagen. Det var Orango, med sina 240 medarbetare på sju orter i Sverige, som blev en del av nya Fellowmind. Även eCraft går in i gruppen. Koncernen har tillsammans 1 000 anställda i fyra europeiska länder och en gemensam omsättning på runt 1,25 miljarder SEK. Visionen de fem nästkommande åren är att bygga en multinationell arbetsstyrka 2500 personer. Fellowmind kommer framåt fokusera...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon