Fellowmind slås ihop med Orango och eCraft, ska bli 2500 anställda

In Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En jätteaffär inom Microsoft Business Applications, Digital Workplace och Dynamics 365 ägde rum under tisdagen. Det var Orango, med sina 240 medarbetare på sju orter i Sverige, som blev en del av nya Fellowmind. Även eCraft går in i gruppen. Koncernen har tillsammans 1 000 anställda i fyra europeiska länder och en gemensam omsättning på runt 1,25 miljarder SEK.

Visionen de fem nästkommande åren är att bygga en multinationell arbetsstyrka 2500 personer. Fellowmind kommer framåt fokusera på expansion genom förvärv och har som ambition att växa till en strategisk global topp-10-partner hos Microsoft. eCraft kallas den ledande leverantören av Microsoft Dynamics 365 och den mest belönade Adaptive- och Qlik konsultföretaget i Finland.

” – Sammanslagningen med Fellowmind och eCraft för med sig ny kunskap och expertis till vårt bolag. Dessutom får våra kunder nu tillgång till hela tjänsteportföljen inom Microsoft Business Applications och digital transformation. Med vår nya, europeiska kraft kan vi bättre tillfredsställa både kunder och medarbetare som vill nå längre ut än den svenska marknaden”.

Säger Stefan Selvander, VD för Orango. Marcus Egelstig, Principal på FSN Capital sydde ihop affären.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Pax fläktar byter e-handelsstrategi, handlar upp ny partner

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss