Fler IT-företag öppnar upp kontor i Åre

In CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det verkar poppis att söka sig upp till Åre i högkonjunkturens sommar 2018. Strax efter att Forefronts byråförvärv NoC valt skidorten som sitt nya innovationscentrum (med plats för teambuildingaktiviteter internt och tillsammans med kund för vi gissa) hakar lojalitetsföretaget Revide på. Företaget bakom Voyado berättar under torsdagen att de väljer öppna upp sitt andra kontor i Åre. Anledningen är enligt Revide att det är "en storstad på en yta av en by med naturen och äventyren...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon