Flera oväntade beteenden kring e-handel i senast VWO e-commerce Survey

In CDP, DMP, Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nyligen släpptes väldigt intressant info om e-handelsbeteenden. Visual Website Optimizer, VWOs senaste rapport från oktober 2014 baseras på 1000 svarande i USA och tittar även speciellt på hur Generation Y, de köpstarka digitalvana 80-talisterna resonerar: 16% klickar in och tittar på en vara som en vän berättat om att de köpt på sociala nätverk 3% är konverteringsgraden bland de sajter VWO analyserat, 30 av 1000 köper något 55% läser alla produkt reviews inför ett köp 54% använder sig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.