Folkuniversitetet väljer Creuna framför Ottoboni

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Folkuniversitetet har valt Creuna till ny digital partner efter en upphandling av långsiktig ny digital partner. Folkuniversitetet har som mål att vara det studieförbund som erbjuder kurser och utbildningar med högst kvalitet och servicegrad.

”– Vi eftersökte en kompetent och strategisk partner med kreativ höjd för ett långsiktigt samarbete, och det fann vi hos Creuna. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans!”

Säger Peter Mikulic, vd på Folkuniversitetets Service AB. Först ska Folkuniversitetets intranät och externa webbplats utvecklas och förvaltas, dessutom ska Creuna agera digital rådgivare för alla digitala kanaler. Flera digitala projekt står på tur under året som följer.

Upphandlingsprocessen kallas för ”intressant” av Creuna i egna pressreleasen. Ottoboni släppte nuvarande Folkuniversitetet.se på Episerver för snart sju år sedan.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Knowit lanserar påkostad e-handelskonkurrent till Avensia, Columbus, Omniarch och Impact

Leave a Comment