creuna, Folkuniversitetet, Lotta Wiberg, Ottoboni Episerver, Nyheter

Folkuniversitetet väljer Creuna framför Ottoboni

In Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Folkuniversitetet har valt Creuna till ny digital partner efter en upphandling av långsiktig ny digital partner. Folkuniversitetet har som mål att vara det studieförbund som erbjuder kurser och utbildningar med högst kvalitet och servicegrad.

“– Vi eftersökte en kompetent och strategisk partner med kreativ höjd för ett långsiktigt samarbete, och det fann vi hos Creuna. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans!”

Säger Peter Mikulic, vd på Folkuniversitetets Service AB. Först ska Folkuniversitetets intranät och externa webbplats utvecklas och förvaltas, dessutom ska Creuna agera digital rådgivare för alla digitala kanaler. Flera digitala projekt står på tur under året som följer.

Upphandlingsprocessen kallas för “intressant” av Creuna i egna pressreleasen. Ottoboni släppte nuvarande Folkuniversitetet.se på Episerver för snart sju år sedan.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.

Vi har mer på samma ämne:  Creuna vann AniCuras upphandling av digital närvaro, samställer digital och fysisk upplevelse

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.