Frukostseminarietider, gratis inspirationsföreläsningar nu i höst

In Content Marketing, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström10 Comments

Det råder frukostseminarietider och det finns en mängd inspirerande och lärorika gratis frukostseminarier att gå på. Nu i starten av fjärde kvartalet 2013 finns bl a följande evenemang ni inte får missa i Stockholm, Göteborg och Malmö.   Många av dem fylls upp snabbt: Oktober Nansen Digital Agency - 31/10 kl. 08:30 - Lärdomar efter två år med Responsive Design. Kundcase, inspiration, do's and don'ts inför 2014. Evry Stockholm -... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kntnt har fyra frukostseminarium under hösten. Nästa är 24 oktober.- Då pratar Mats Rönne om hur du mäter effekten av content marketing. Därefter följer Joakim Eklund som ger inspirerande exempel på hur kända varumärken framgångsrikt jobbat med storytelling i sitt varumärkesbyggande. Sist ut är Åsa Marklund, marknadschef på Berghs School of Communication och Helena Bajlo copywriter på Beautiful Stories som ger en inblick i omvärldstrender och visar vilka konsekvenser utvecklingen kan få för content marketing.

    Vi spelar in föreläsningarna och lägger upp dem på vår webbplats. Det första frukostseminariet, som gick av stapeln i föra veckan, kommer publiceras i slutet av denna vecka på http://www.kntnt.com/

    Mer information och anmälan på http://www.kntnt.com/frukostseminarium-med-innehall/560

  2. Vi på Kaigan håller i sex frukostseminarier i november – tre i Stockholm och tre i Göteborg. Ämnena är mobile learning / edutainment, sociala medier och dagens tidstjuvar på marknadsavdelningen. Läs mer och anmäl er här: http://www.kaigan.se/om-oss/event/ Välkomna!

  3. Dags för en ny huvudrubrik – ”Webbkalendariet”?

Leave a Comment