Frukostseminarietider, gratis inspirationsföreläsningar nu i höst

In Content Marketing, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström10 Comments

Det råder frukostseminarietider och det finns en mängd inspirerande och lärorika gratis frukostseminarier att gå på. Nu i starten av fjärde kvartalet 2013 finns bl a följande evenemang ni inte får missa i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

http://signup.nansen.se/assets/images/breakfast.png

Många av dem fylls upp snabbt:

Oktober

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Systembolaget uppdaterar ViNet och Employee Experience för 6000 anställda, bygger dashboard

November

Har ni fler tips? Lägg gärna till fler frukostevenemang genom att använda kommentarsfunktionen nedan.

Kommentarer

  1. Kntnt har fyra frukostseminarium under hösten. Nästa är 24 oktober.- Då pratar Mats Rönne om hur du mäter effekten av content marketing. Därefter följer Joakim Eklund som ger inspirerande exempel på hur kända varumärken framgångsrikt jobbat med storytelling i sitt varumärkesbyggande. Sist ut är Åsa Marklund, marknadschef på Berghs School of Communication och Helena Bajlo copywriter på Beautiful Stories som ger en inblick i omvärldstrender och visar vilka konsekvenser utvecklingen kan få för content marketing.

    Vi spelar in föreläsningarna och lägger upp dem på vår webbplats. Det första frukostseminariet, som gick av stapeln i föra veckan, kommer publiceras i slutet av denna vecka på http://www.kntnt.com/

    Mer information och anmälan på http://www.kntnt.com/frukostseminarium-med-innehall/560

  2. Vi på Kaigan håller i sex frukostseminarier i november – tre i Stockholm och tre i Göteborg. Ämnena är mobile learning / edutainment, sociala medier och dagens tidstjuvar på marknadsavdelningen. Läs mer och anmäl er här: http://www.kaigan.se/om-oss/event/ Välkomna!

  3. Dags för en ny huvudrubrik – ”Webbkalendariet”?

Leave a Comment