Lantmännen och IKEA nya europeiska topp-case på Adobe Magento e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Lantmännen måste nyligen sett över sin .NET strategi och sina Episerver CMS projekt för lantmannen.com (tillsammans med bl a CGI och Valtech). Detta eftersom de gått in som nytt, absolut toppnamn då Adobe Magento under tisdagens MagentoLive i Amsterdam presenterar de största, inte bara svenska, men europeiska kundreferenserna aktiva på egna PHP open source e-handelslösningen. En annan oväntad kund är svenska IKEA. De togs upp av nya australiensiske EMEA-chefen Paul Robson. Paul använde IKEA:s nya...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon