Granngården byter e-handelspartner, behåller plattformen. Uppköp bakom beslut

In Nyheter, Office 365 SharePoint Online, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

iStone och Cloud Nine är ute ur bilden då Granngården presenterar sin nya SAP hybris e-handelspartner. Det är Tieto som idag tecknat ett nytt e-handelsavtal med Granngården för att skapa nästa generations e-handel- och omnikanalslösning.

 

” – Investeringar i digitalisering är strategiskt avgörande för att vi ska kunna utveckla vår verksamhet. Med Tieto kan vi utnyttja nya versioner många gånger snabbare än tidigare. Kort time-to-market och en snabbrörlig affär är förutsättningar för framgång,”

Säger Monika Dagberg, chef för e-handel på Granngården.

Granngården har använt SAP Hybris i flera år, men såg ett behov av att stärka och stabilisera systemet för att förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen. Med den nya lösningen vill Granngården utveckla kundupplevelsen och lägga grunden för tillväxt av företagets onlineverksamhet samt skapa en sömlös omnikanalsupplevelse.

Det nya avtalet kommer med hjälp av Tietos förvärv av det finska företaget Smilehouse.

Tieto säger de idag har fler än 300 anställda som fokuserar på digital kundupplevelse och täcker områden som e-handel, innehållshanteringssystem, analyser, personalisering, kundservice, digitalisering av butiker och big data.

Granngården köpte in ett SharePoint 2013 intranät för tre år sedan.

Vi har mer på samma ämne:  Så blir nya digitalerbjudandet från sammanslagna TietoEvry

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.