Halmstad.se live på ny SiteVision CMS

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision, Tillgänglighet by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lagom till sommarsäsongen har Halmstad.se gått live på en nydesignad, javabaserad SiteVision. Sajten har: En sjustegscarousel på startsidan med bildtexter (bra!) Nedfällningsbara sitemap-liknande listor över "Populärt innehåll". Fungerar nog fint. Kundo besökaråsikter kring hur kommunen sköter sig Yr.no väder (är inte SMHI pinsamt utkonkurrerade av våra norska kollegor i allt vad webb heter?) Stora nyhetslistor och flikar för "På gång" Anpassningar för besökare med funktionshinder via klassiska Lättläst och Anpassa sidan. Men någon Phoneticom / ReadSpeaker...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment