HFAB köper in Episerver av svensk-indiskt team

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Halmstads största fastighetsbolag Halmstads Fastigheter HFAB med över 10 000 bostäder, 250 lokaler och 3 000 garage- och parkeringsplatser har satsat på en ny Episerver närvaro och lösning framtagen av svenskarna och indierna på Bombayworks.Episervern har stöd av Imbox.io chatt, SSL, Google Fonts och GTM. HFAB hade tidigare bl a Lemoon av Way2IT. Bombayworks har 30 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mumbai....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.