Hulténs släpper ERP-kopplad e-handel på litium av Kodexe

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hulténs affärsidé är att erbjuda trädgårdsmöbler, grillar och inredning för ett njutningsfullt liv. Nyligen har första versionen av Hulténs nya e-handel lanserats. Situationen innan projektet var en instabil och svårhanterad e-handelsplattform. Den nya målsättningen är att uppnå en komplett handel med en utbyggnadsbar miljö för en planerad framtida expansion 2022 med stöd för flera språk och marknader. Projektet innefattade även stöd för innehåll till olika användargränssnitt samt integrationer, t ex affärssystemet Pyramid (ERP) samt Azure Business...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon