HusmanHagberg handlar upp ny byrå, bygger komplexa lösningar

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Ninetech vann under 2017 Episerver-uppdraget för mäklarföretaget HusmanHagberg. Den klassiska mäklarfirman ska ha utsett digitalbyrån till ny ansvarig huvudbyrå och samarbetet väntas inom kort generera en uppdaterad externwebb. ” - Även om mäklartjänsten är ett gediget, personligt hantverk som utförs av duktiga mäklare, så är de digitala kanalerna den mest affärskritiska vägen till marknaden av blivande köpare och säljare. De digitala lösningarna blir också mer komplexa, med många olika system som ska prata med varandra, och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon