HusmanHagberg handlar upp ny byrå, bygger komplexa lösningar

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Ninetech vann under 2017 Episerver-uppdraget för mäklarföretaget HusmanHagberg. Den klassiska mäklarfirman ska ha utsett digitalbyrån till ny ansvarig huvudbyrå och samarbetet väntas inom kort generera en uppdaterad externwebb.

” – Även om mäklartjänsten är ett gediget, personligt hantverk som utförs av duktiga mäklare, så är de digitala kanalerna den mest affärskritiska vägen till marknaden av blivande köpare och säljare. De digitala lösningarna blir också mer komplexa, med många olika system som ska prata med varandra, och då krävs en riktigt vass digitalbyrå. Efter att ha utvärderat flera olika alternativ så framstod valet av Ninetech som självklart.”

Säger Åsa Davidsson, vVD Marknad & Affärsutveckling HusmanHagberg. HusmanHagberg.se är även ett uppdrag Netrelations tidigare jobbat med, det var fyra år sedan. Sedan dess har Netrelations även fått ansvarar för ett nytt intranät på Episerver CMS.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Skistar och EQPE köper in nya system inför skidsäsongens slut

HusmanHagberg har funnits sedan 1997 och är ett av Sveriges ledande och snabbast växande fastighetsmäklarföretag. Företaget har ca 90 kontor och över 350 medarbetare.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.