Större Episerver leverantör börjar erbjuda Salesforce

In Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Numera ingår även Salesforce online marketing och CRM-utvecklingsstöd från konsultpartnern Devcore i Stockholm. De har valt att lägga till online marketing, CRM, marketing automation och säljstödtjänsterna till sitt sedvanliga erbjudande om främst Episerver CMS och .NET-konsultation. Devcore är en Salesforce Cloud Alliance Partner och har för erbjudandet format ett "Salesforceteam" med projektledare, administratörer och utvecklare. DevCore grundades år 2000 och består för närvarande av omkring 30 IT-konsulter....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon