EPiServer 7.5, ica, icabanken, know it Nyheter, Optimizely/Episerver

ICA Banken live på EPiServer CMS 5

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

ICA bolagen fortsätter breda ut sin koncern på EPiServer. Senast är ICA Banken gått live på en EPiServer CMS 5 plattform utvecklad av ICA inhouse resurser samt några konsulter från Know IT. Sajten är förtydligad (läs: förstorad) och i tre spalter med bl a "Aktuell ränta", nyhetslistning samt en enkel personnummer-login. Clean and simple. Inte så mycket mer....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Bland det fulaste jag sett. Insåg sedan att det var en banksajt och då måste det ju vara fult enligt ett gammalt lagförslag. Liten fråga, ska jag regga mig för att läsa bloggposten? Jag har lite svårt att se det :)

  2. Jag orkar inte arrangera webbseminarier och sånt, Emil. Hantera syrliga registreringskommentarer känns mer som min väg att gå. Iaf i detta lilla test :) Som snart är över. Och vem vet, du kanske ansluter när artikel 2 och 3 som du är sugen på dyker upp?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.