If… går live på Sharepoint MOSS 2007 av Qurius

In Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

De är fortfarande förhållandevis få, men försäkringsbolaget If... (lycka till, SEO folk!) med sajten If.se är en av de nya som valt att gå live på en Sharepoint MOSS 2007 för sin externa webbplats. Upphoppande toppmenyer, webb-TV och webb-Bot (Artificial Solutions) finns på plats. En utmaning för Sharepoint utvecklarna har varit att bygga in alla verktyg och försäkringsräknesnurror som If... vill erbjuda. Qurius är en av leverantörerna, men flera ska ha varit inblandade....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Och en härlig digital assistent. Alla som jag pratat med ser sina digitala assistenter som ett misslyckande. Som en dyr satsning som inte bar frukt. Trots detta dyker de upp då och då på nya sajter. Och Lena på IF fungerar inte bra den heller. Redan andra frågan gav mig en “page not found”. Jag vill se fler live chats istället!

 2. Och en härlig digital assistent. Alla som jag pratat med ser sina digitala assistenter som ett misslyckande. Som en dyr satsning som inte bar frukt. Trots detta dyker de upp då och då på nya sajter. Och Lena på IF fungerar inte bra den heller. Redan andra frågan gav mig en “page not found”. Jag vill se fler live chats istället!

 3. Mitt gamla projekt Tele2.se’s assisten Sara (Artificial Solutions) är förpassad från startsidan. Lever dock kvar på http://tinyurl.com/c6xtkq.

  Håller med om ROI på assistenterna. Märkligt att inte A.S. och de andra är bättre på att erbjuda färdiga frågebatterier. Att det ska behöva ta sådan tid och kostnad att gång på gång erbjuda kundtjänst till varje ny kund. För det är vad jag förstått att det gör.

 4. Författare

  Mitt gamla projekt Tele2.se’s assisten Sara (Artificial Solutions) är förpassad från startsidan. Lever dock kvar på http://tinyurl.com/c6xtkq.

  Håller med om ROI på assistenterna. Märkligt att inte A.S. och de andra är bättre på att erbjuda färdiga frågebatterier. Att det ska behöva ta sådan tid och kostnad att gång på gång erbjuda kundtjänst till varje ny kund. För det är vad jag förstått att det gör.

 5. När man klickar på Företag så är den aktiva fliken fortfarande Privat.

 6. När man klickar på Företag så är den aktiva fliken fortfarande Privat.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.