Indiska live på SAP Commerce Cloud, ny partner

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges ledande Marketing Automation Event äger rum 13/11 i Stockholm.
Anmäl dig till MA Day med 1000:- SEK rabatt. Kod: ”VIP-MKSE”.
Efter bara ett år verkar Tieto Smilehouse vara ute från Indiskas SAP Commerce Cloud arbete. Nu är Indiska.com inom kort live med sin nya SAP Commerce Cloud lösning. Den slutinstalleras nu i november tillsammans med SAP:s partner Remit i Stockholm, berättar VD Karin Lindahl i en pressrelease.

”– Det känns lite omodernt att använda traditionella lösningar – med molnet blir man så mycket mer snabb och rörlig. Hittills har vi mest arbetat med att optimera vår webb men den nya SAP-lösningen gör att vi får funktioner som vi inte haft tidigare. Nu kan vi ta ett helhetsgrepp på allt från inkommande trafik till det sista steget med logistik.”

Säger Karin Lindahl. Tieto kallade sig 2017 ny implementatör av flera nya lösningar inom Indiskas omnikanal-projekt. De tog över från Accenture Brightstep. E-handelsansvarige Niclas Hemminger som bestämde över bl a plattformar förra året är inte längre kvar på Indiska.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Voyado passerar 300 anställda, Åkerberg och Barnekows planer framöver

Indiska grundades redan 1901. Bolaget har de senaste åren genomgått rekonstruktioner och också bytt ägare i samband med att Karin Lindahl blev ny VD. Nu är målet att lägga grunden för en offensiv satsning på ökad försäljning i alla kanaler.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.