Indiska live på SAP Commerce Cloud, ny partner

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter bara ett år verkar Tieto Smilehouse vara ute från Indiskas SAP Commerce Cloud arbete. Nu är Indiska.com inom kort live med sin nya SAP Commerce Cloud lösning. Den slutinstalleras nu i november tillsammans med SAP:s partner Remit i Stockholm, berättar VD Karin Lindahl i en pressrelease. "– Det känns lite omodernt att använda traditionella lösningar – med molnet blir man så mycket mer snabb och rörlig. Hittills har vi mest arbetat med att optimera vår...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon