Ingemar Stenmark och Therese Johaug säljer kuddar på ny WooCoommerce och Klaviyo Marketing Automation

In E-handel, Klaviyo, Marketing Automation, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det nystartade bolaget Sovmer som säljer produkter inom sömn på olika sätt har en pågående, påkostad marknadskampanj och profileringsarbete. Till det kommer det vissa nysatsningar på digitalt stöd och onlinehandel. Uppseendeväckande är de väldigt namnkunniga och i sammanhanget relativt ovanliga ambassadörerna som valt ansluta till företaget för att sälja kuddar för närmare 2000 SEK.

Produkterna ska ha tagits fram tillsammans med egna stressterapeuter, sömnexperter och ”monopolbrytare inom hälsobranschen” samt med nytt  forskningsstöd från inga andra än Karolinska institutet, Stockholms universitet, Stressforksningsinstitutet och Fonden för psykisk hälsa.

0 SEK
omsatte bolaget senaste verksamhetsåret
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Sajten och e-handeln Sovmer.se återfinns på en WordPress, Klarna Checkout-försedd WooCommerce med populära Klaviyo Marketing Automation stöd och Yoast SEO. Den patenterade Talalay-tekniken ska ge en flexibilitet i kudden och får användaren mer slappna av i rygg och axlar under hela natten. På Smartson gav 82% användare kuddarna tummen upp.

Ambassadörerna är inga andra än Ingemar Stenmark och Therese Johaug.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Delorean ny digital partner för organisationen Kvinna till Kvinna