Insight gör GCP satsning, köper 850 man stort bolag

In Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Insight med verksamhet i Sverige förvärvar SADA i en GCP satsning. Den senare är en sexfaldig Google Cloud Partner of the Year. Förvärvet innebär att ungefär 850 medarbetare med fokus på Google Cloud blir en del av Insights organisation, som därmed uppgår till fler än 14 500 anställda i 26 länder.

0 st
anställda har Insight
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

SADA är en Google Cloud-partner med fler än tio specialiseringar, däribland säkerhet, infrastruktur, molnmigrering, analytics, applikationsutveckling och maskininlärning. Insight är en god bit på väg att bli riktigt stor inom alla public clouds samt kunna prata multicloud-erbjudande. Bolaget utsågs 2023 till Worldwide Microsoft Solution Assessments Partner of the year och är även en Advanced Tier Services Partner till AWS.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Det ska ICA primärt förbättra med nytt GCP Google Cloud molnstöd