Instapage utlovar dubblad konvertering, uppdaterar landningssidorna med förifyllda användardata

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I höst kommer Instapage börja rulla ut en uppdatering som berör alla bolagets landningssidor, berättar företaget. Nu går det att få förifyllda data i alla formulär som användare ska fylla i. Instapage erbjuder omkring 100 fördefinierade, "Conversion-Ready Templates" för smartare omvanling inom olika typer av scenarios.Lösningen ska kunna förbättra konverteringen med upp till 200% enligt Instapaper. Siffran kommer ifrån bolagets mätningar kring hur mycket mer benägen en användare är att komplettera en ansökan om de "slipper" fylla i uppgifterna själva. Tekniken...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment