Internetfabriken bakom ICAnyheter, Värnpliktsnytt och Maskinentreprenörerna på EPiServer

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Andreas Ek på Internetfabriken berättar att de har lanserat ICAnyheter, en tidning för dagligvarubranschen, med kunden Forma Publishing Group. En generisk basplattform som sajter kan konfigureras ut från har tagits fram baserat på ett gemensamt EPiServerprojekt med EPiServer CMS 5, StarCommunity 3 och X3 som komponenter.

Andra sajter på samma plattform är Hus och Hem som funnits ute sedan en tid tillbaka. Den här veckan väntar ännu en lansering i samma koncept, men Andreas är förtegen om vilken.

Internetfabriken står även bakom Värnpliktsnytt som lanserades i januari samt MaskinentreprenörernaEPiServer 5 R2.

Andreas Ek påpekar även att för  tidnings- och förlagkunder som denna är det risigt att HTML-redigeraren inte är kompatibel med Firefox. Inte heller bildhantering, drag-och-släpp etc. fungerar när kunden sitter på Mac eller med Geckowebbläsare som Firefox, Safari, Chrome, m fl. Det ger konsulterna extraarbete. Positivt är att det ryktas om en annan HTML-redigerare i EPiServer CMS 5 R3.

Vill ni upprätta kontakt lika kvickt som Andreas gjorde? Se denna sajts högerkolumn och ”Hej Martin” för en livechat widget från Meebo. Det framgår om jag sitter vid datorn eller ej.

Leave a Comment