Internetfabriken bakom ICAnyheter, Värnpliktsnytt och Maskinentreprenörerna på EPiServer

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Andreas Ek på Internetfabriken berättar att de har lanserat ICAnyheter, en tidning för dagligvarubranschen, med kunden Forma Publishing Group. En generisk basplattform som sajter kan konfigureras ut från har tagits fram baserat på ett gemensamt EPiServerprojekt med EPiServer CMS 5, StarCommunity 3 och X3 som komponenter. Andra sajter på samma plattform är Hus och Hem som funnits ute sedan en tid tillbaka. Den här veckan väntar ännu en lansering i... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment