Intersport lanserar labb i butikerna, nya idéer inom omnikanal

In E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Intersport har börjat testa vilket omnikanalstöd de fick med Lindbak Retail Systems-satsningen från förra sommaren. Efter bara några år som plattform åkte då en Episerver Commerce e-handelssatsning ut från sportkedjan. Till förmån för den norska lösningen som skulle ge ”slagkraftig omnikanal”. Enligt Pontus Petersson, då PMO på Intersport Sverige, i ett uttalande till MKSE.com.

Först ut är det nya ”omnikanal-labbet” inom Intershop, det ska länka e-handeln med alla 150 fysiska butiker. Främst genom möjligheten att i butik pröva på e-handlade kläder och få fördefinierad, personaliserad kundservice på plats. Allt i ett nytt typ av ”kompakt” format, iscensatt på en viss plats inne i butikerna. Snarlikt hur koncept som Leveriet i Sickla tänkt att fungera för att slippa hantera returer och samtidigt ge en fin kundupplevelse.

På Intersport-referensbilderna från Lindbak har det däremot dykt upp ett felmeddelande på skärm i butik.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss