iPads och interaktiv butiksskärm ökade e-handelsomsättningen 50 procent hos möbelbutiken

In E-handel, iPad, Omnikanal, Vendre by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Snart utgör e-handeln 50 procent av omsättningen hos familjebutiken Brittfurn i Stockholm. Steget har gått från en lokal butik för kvalitétsmedvetna Stockholmare till totalt fokus på omnikanal. Redan finns en butiksskärm med en tillhörande större surfplatta. Tillsammans med en inredare från Brittfurn går det sedan att ni igenom tapeter, tyger och möbler och därefter registrera ett konto och följa upp affären. Det finns även en Tapetkalkylator, mängdrabattsstöd och en filtreringsmotor. Efter att e-handeln, på Vendre, infördes ska butiken ökat omsättningen med 54 procent i år.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nya "Åhléns 2.0" på väg, headless och CRO-baserad optimisering bakom nysatsningen

Nästa steg 2019 är att hela verksamheten bli digital och alla kunder ska få låna en iPad när de går in den fysiska butiken. Syftet är att kunder ska kunna spara köpet via e-handeln och sedan avsluta det i hemmet.

Brittfurn använder sig även av Mailchimp marketing automation, Hotjar och en Intercom chatt.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vendre släpper e-handelssvit med OMS, PIM och Integration Hub
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss