En femte Amazon Market byrå i Dash Retail, så ser erbjudandet ut

In Amazon, CXM, E-handel, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fyra svenska Amazon- byråer räcker uppenbarligen inte. Trots att marknadsplatsen inte väntas lansera förrens 2022 enligt tipsare till MKSE.com. Eller var det till Black Friday 2019? Hösten kryper närmare, så snart vet vi. Klart är att ytterligare en byråaktör tagit sig in på svensk mark nu i början av september. Det är finska Dash Retail som öppnat upp svensk verksamhet. Dash Retail Consulting Ltd. med huvudkontor i Helsingfors drivs av finske Markus Varsikko. Men redan nästa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon