Jättelika Drupal-kontot Saint Gobain gör FFW och ICTA lönsamma igen

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter sju sorger och åtta bedrövelser som Intellecta verkar FFW och ICTA med nya VD:n Michael Drejer vara på grön kvist igen. Omsättningen är mindre än en tredjedel jämfört med åren innan, men det nya, FFW-drivna bolaget har i alla fall hittat tillbaka till ett litet positivt rörelseresultat om 3,4 Mkr. Omsättningen är runt 80 Mkr per kvartal. Mycket har man det större Drupal-kontot Saint Gobain att tacka för. FFW ska haft ansvar att ta fram...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon