Whiteboardskisser blir gränssnitt med fungerande kod i TeleportHQ AI

In Javascriptramverk, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

AI inom UX tog just ett stort steg via tjänsten och plattformen TeleportHQ. Den öppenkällkodsbaserade plattformen låter frontendare och service designers snabbt ta fram både skisser och fullt fungerande HTML-kod. Enbart genom att låta en webbkamera läsa av vad de skissar fram, tillsammans med kund, på en whiteboard. På så sätt kan interface för både desktop och mobil tas fram, menar teamet bakom TeleportHQ. Kameran är kopplad till ett AI som analyserar kreatörens intentioner och ritningar. Tillsammans...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon