Javautvecklare mest efterfrågade kompetensen i Sverige, tar 688:- SEK/h i snitt

In Cloud / Förvaltning, Egenskap, Java, Microsoft .NET, Nyheter, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Brainville, en plattform och handelsplats för konsulter har presenterat 2017 års siffror om mest efterfrågade roller i Sverige och vad de i snitt kostar i timmen. Efterfrågan på systemutvecklare med kunskap inom Java är störst (14 %) följt av .NET/C# (11 %), under den senaste mätperioden (1 januari – 30 juni 2017). Brainvilles kartläggning visar också att konsulter verksamma som Förvaltningsledare, Lösningsarkitekt och Kravanalytiker tar högst betalt. Baserat på ett snitt under mätperioderna hela 2016 samt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon