Pandora smycken går live på Salesforce Commerce, erbjuder Apple Pay

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter, Omnikanal, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Danska smyckestillverkaren Pandora har landerat en egen Salesforce Commerce-baserad brand store e-handel på estore-se.pandora.net, riktad mot den svenska marknaden. Lösningen är inlänkad från den .NET baserade brandsiten Pandora.net. Aningen otacksamt att inte Salesforce Commerce lösningen även fick hantera fronten och de pågående kampanjerna i Sverge. Men det kan vara en tillfällig lösning och pågående övergång. I andra marknader som Japan och pandora-jewelry.jp (där Isobars e-handelsgäng Isobar Commerce står för implementationen) används en e-handel på Magento 2 även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon