Pandora smycken går live på Salesforce Commerce, erbjuder Apple Pay

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter, Omnikanal, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Danska smyckestillverkaren Pandora har landerat en egen Salesforce Commerce-baserad brand store e-handel på estore-se.pandora.net, riktad mot den svenska marknaden. Lösningen är inlänkad från den .NET baserade brandsiten Pandora.net.

Aningen otacksamt att inte Salesforce Commerce lösningen även fick hantera fronten och de pågående kampanjerna i Sverge. Men det kan vara en tillfällig lösning och pågående övergång. I andra marknader som Japan och pandora-jewelry.jp (där Isobars e-handelsgäng Isobar Commerce står för implementationen) används en e-handel på Magento 2 även på fronten. Men på de marknader där Salesforce Commerce finns med används andra CMS för framsidan, även i andra länder som New Zealand, Hong Kong och Australien (även de Isobar Commerce kunder).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Star Republic försvinner, blir SQLI Nordics

Pandora säljer mot ungefär 100 länder och har runt 7900 st ”points of sale”. Salesforce Commerce installationerna ska inkludera stöd för Apple Pay, WeChat pay, Alipay, unionpay, qubit samt Bazaarvoice möten och integration med Pandoras lokala orderhanteringssystem.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.