Kungliga Operan uppdaterar egna appen med AR, ny leverantör igen

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det tog sin tid, men en hel del av alla AR-projekt det talades så mycket om 2017 börjar nu komma ut till allmänheten. VR är det fortsatt tystare om. Kungliga Operan har nyligen släppt den egna Opera-appen (iOS och Android) för det nya 2019 säsongsprogrammet. Den har försetts med ny AR teknik samt ett specifikt ljudstöd, framtagen av kreativa teknikstudion DVA på Södermalm i Stockholm. Publiken kan i den nya versionen även köpa och ladda ned...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon