Ledande europeisk Salesforce-konsult upplevde Sverige svårt, ledningen köper loss bolaget

In Marketing Automation, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nortal, med runt 850 medarbetare i över tio länder, säljer den största delen av den tidigare svenska verksamheten. Köpare är den lokala, svenska ledningen. MKSE.com skrev senast om Nortals nya investeringsvända, miljardvärdering och Salesforce-fokus i höstas. Men sedan dess verkar inte svenska marknaden tagit fart på det sätt ägarna hade hoppats. Nu köper Nortals Sverigechef Jonas Ander och Mathias Jonsson ut den svenska avdelningen inom Marketing Automation. I den nya organisation som skapas ska ett tiotal...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon