Ledande ölimportör väljer Litium SaaS ehandel

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Brill & Co:s nya hemsida har gått live på en .NET litium SaaS. Den nya närvaron  är tänkt att inspirera både restauranger och privatpersoner inom öl och annan hantverksdryck.

Vilka svenska bolagsledningar har redan spenderat för mycket pengar på metaverse och mindre taktiska digitalbeslut? Leta i MKSE.com innovation tech nyhetskategori. Öppen gratis under en begränsad period.
Nya brill.se ska erbjuda en förbättrad produktkatalog och en modern webbshop. Kunder inom restaurang och dagligvaruhandel ska kunna handla och inspireras av enkelt.

E-handelsplattformen på Litium är framtagen tillsammans med den Karlstadbaserade partnern Motillo.

”- Brills vision är att vara det självklara valet när det kommer till kvalitetsdrycker och framför allt hantverksöl. Vi är stolta över vårt handplockade sortiment och att nu kunna erbjuda våra restaurang- och butikskunder möjligheten att handla direkt på brill.se är det självklara steget. Förutom att våra kunder nu kan lägga sina beställningar när som helst på dygnet blir det mycket tydligare att se vilka produkter som finns tillgängliga.”

Förklarar Marc Schuterman, marknadschef på Brill.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kamp om vilka som är bäst och mest erfarna inom Shopify Plus i Sverige