Lindab.com landar på SharePoint 2010 CMS av Fishbone

In Google Maps, Microsoft .NET, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

En ny externwebb på SharePoint 2010! Det tillhör inte vanligheterna i Sverige, eller någon annanstans heller för den delen. Det är Svenska Lindab med Lindab.com och 4400 anställda som valde att kombinera sina interna SharePoint-åtaganden med samma system för den nya publika webbplatsen. SharePoint 2010 implementationen skötte Fishbone och Doberman stod för webbdesignen och lite rådgivning. Hur blev det då? Menyerna är byggda med sprites, men inte med Web Fonts... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment