Lindex går ”all in” med SDL, handlar upp svitprodukter

In E-handel, Nyheter, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Pia Pettersson och co. på svenska SDL Web berättar om det senaste från CMS-leverantören. De har tagit in fler uppdrag för svenska kunden Lindex. Klädjätten ska nu valt alla tre produkterna SDL Web, SDL Language Technology (enheten som består av konsultation och tjänster samt statistisk machine translation teknologi) och SDL Language Services för sin framtida digitala närvaro.Produktuppköpen är en del av Lindex globala expansionsstrategi, berättar bolaget. Lindex ska med installationen kopplat samman befintlig e-handel samt omnikanalintressen på ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.