Stockholms stad köper in visit.stockholm domänen för 1,4 Mkr

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Inte bara Sandvik lägger 1 Mkr samt 400 000 SEK på löpande årlig licensavgift för sin egna gTLD. Även Stockholms stad har valt satsa på samma strategi för att välkomna turister, invånare och företagare till visit.stockholm.Staden hoppas kunna förenkla och förbättra sin domänstrategi genom förvärvet. Prefix som skola.stockholm.se ska bort till förmån för skola.stockholm. Även t ex kulturhuset.stockholm ska framöver kunna flytta in på den nya domänen. En av Sveriges kändaste SEO konsulter säger till MKSE att: "...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.