Litium släpper ny API- och best-of-breed strategi

In API, E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under Litiums stora kund- och partnerdagar förra veckan presenterade börsbolaget nya Litium 7.4 och de satsningar som ska stå upp mot all SaaS-baserad B2B e-handelskonkurrens under 2020. Litium Admin web API och Litium Connect ERP API var två stora nyheter, flera olika affärsorienterade webb-API:er ska öppna upp plattformen och göra den mer "headless" och möjliggöra arbete med en best-of-breed strategi. Det menar bolagets CPO Ludvig Block. "– Syftet med vår nya API-strategi är att öka konnektivitetsgraden...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon