Mabi skaffar ny webbidentitet av River

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Intellectabyrån River står bakom Mabis nya webbidentitet och hemsida. Den nya sajten har rullats ut i steg för Sverige, UK och Tyskland och sportar AngularJS, Modernizr och Moment.js Javascript Framework samt GTM och en del annat. Nya Mabi.se har även webfonts, Google Maps med geopositionerings-check, call-to-actions i form av två val av upphämtningsstation samt datum samt en hero-yta. Mabi Hyrbilar ingår i koncernen Mabi Rent och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. Sedan starten i Stockholm...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.