Människor och botar får samsas, Röststyrning in i Hubspots senaste tillägg

In AI, ChatGPT, Machine Learning, CDP, DMP, CRM Customer Relationship Management, Hubspot, Lojalitetsprogram, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nu händer det. Voice och röststyrning är tillräckligt moget för att även inkorporeras i kundtjänst och tillhörande röstdialog. Det anser en av Marketing Automation-jättarna i HubSpot med ny ledning när de bygger upp nya HubSpot Service Hub för att klara av callcenter och kundvård.

Därmed tas HubSpot bortom enbart digital försäljnin och marknadsföring. Produkten har betatestats under hösten.

” – Ett logiskt nästa steg. Internet har “demokratiserat” möjligheten för företag att locka kunder genom att skapa deras egen content. Det är logiskt att ta hand om dina kunder och göra dem till ambassadörer för tillkommande kunder.”

Säger HubSpots VD JD Sherman.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Soultech vill ta 3000 mdr marknad, får stöd från NA-KD, Doktor.se och Skincity

HubSpot ger en känga till ständigt förvärvande konkurrenterna Salesforce och Adobe och säger att integrationen av den nya tjänsten var viktig. De säger att ”de är ett plattformsföretag” och ska erbjuda en och samma vy för alla användare.

”Oavsett var en dialog med kund händer, oavsett om det är en människa eller bot du pratar med, ska all data hamna på samma ställe.”

Vill ni se alla Digitala Labb som byggts av olika byråer och IT-konsulter runt om i Sverige?

MKSE.com har samlat på sig en lista med alla investeringar.