Martech Map 2023 passerar 11 000 stöd för marknadsavdelningen

In AI, ChatGPT, Machine Learning, Amazon, Content Marketing, CRM Customer Relationship Management, E-handel, Lojalitetsprogram, Martech, Martech / CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Scott Brinkers Martech-karta? Den färggranna ”tapeten” med tiotusentals olika stöd för marknadsavdelningarna och marknadscheferna att överväga? Den växte inför 2022/2023 – igen. Numera är det 11 038 lösningar Scott och co. räknat ihop och gjort sökbara på egna domänen. Det är en elvaprocentig ökning, dock påpekar gänget bakom att tillväxten i antal faktiskt minskat en aning de senaste åren.

0 st
martech-produkter innehåller kartan 2023
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Nytt i år även även att användare som loggar in kan markera den egna martech-stacken och skriva ut en PDF med den att visa upp för egna ledningen med flera.