Martin & Serveras kunder behöver inte släppa grytsleven för att e-handla, installerar Google Assistant stöd

In Chatbots, Community, Facebook Pages, E-handel, Intershop, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Accenture Fjord och Martin & Servera har i ett projekt uppgraderat restauranggrossistbolagets Intershop e-handel med voice röststyrning från Google Assistent. Det går ut på att noteringar och beställning av varor går att lägga direkt i kunders restaurangkök, utan att behöva ta fram mobil eller dator. Michel Lindahl, projektledare hos Martin & Servera berättar: "- Kunden kan, bara genom att använda rösten, beställa varor samtidigt som hen har händerna i grytorna. De slipper kladda ner telefoner och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon