McLaren F1-snus på ny Moor.se / Lyft e-handel och prenumerantionstjänst

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är lågkonjunktur och full fart på nikotinförsäljningen. Det får British American Tobacco Sweden med populära tobaks- och nikotinpåsevarumärket Moor, Velo, Lyft och egna ehandelssajten Moor.se att satsa. Både på egna omfattande D2C-satsningen samt på nya prenumerantionstjänster. Brittisk Tobaccos nylanserade närvaro för Moor.se återfinns på en Adobe Magento 2 som försetts med Magento PWA Studio och Webeyez statistik bl a.

0 Mkr
omsätter svenska bolaget British American Tobacco Sweden
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Moor.se säljer bland annat i år det nya snuset framtaget med F1-teamet på McLaren, det ska ha att göra med att dosan är rund och det finns ett värmekänsligt element i etiketten.

IQOS Sverige rökfria upplevelse av Philip Morris Products S.A har fått digital förstärkning på sistone för en säljpush under och efter sommaren. De använder sig av en CS Cart ehandels- och shopping cartlösning samt en Optimizely och Klarna Checkout.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Optimizely, Acquia och Adobe i en klass för sig som DXP