Med ambassadörer och specialutbildningar ska användningen av intranätet öka

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tanums Kommun har lanserat ett nytt intranät framtaget tillsammans med Soleil IT. Kommunen ska även satsat stort på utbildning när de tog fram sitt intranät. Med egna lärare som ser till att den nya lösningen tas emot väl och att alla förstår hur de ska använda intranätet bäst. SiteVisions plattform ska få utbildade "ambassadörer" som ska ge redaktörerna bättre förutsättningar att kontinuerligt skapa ett tydligt och målgruppsanpassat innehåll. Tanums kommun är en kommun i Västra Götalands...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon