Microsoft Dynamics 365 när biståndsorganisationen ska effektivisera och öka retention

In CRM Customer Relationship Management, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

We Effect och Vi-skogen har installerat ett nytt insamlingssystem framtaget av digitalbyrån Fröjd och utvecklad av av XLENT. Allt på en Microsoft Dynamics CRM lösning som ersatte ett tidigare, föråldrat system.

Viskogen (annars på WordPress CMS) är en svensk biståndsorganisation som planterar träd för att ta människor ur fattigdom.

I det nya systemet hanteras givare, månadsgåvor, företag, företagsavtal, kampanjer, minnes- och högtidsgåvor, produkter, priser, moms och rabatter. Ovanpå detta ligger nya webbshopar och optimerade webbflöden för olika typer av onlinegåvor som fungerar utmärkt i mobilen.

XLENT byggde också en transaktionsmotor som hanterar inkommande transaktioner via autogiro, postgiro, sms och PayEx (för alla slags online-betalningar). I det nya systemet ska det också finnas möjlighet att analysera och följa givarnas gåvomönster. Det ska bidra till att We Effect och Vi-skogen, genom en ökad förståelse för givarna, bättre kan behålla givarna långsiktigt.

MRM Mccann jobbar även med Viskogens kommunikation och kampanjsajter.

Allt om snabbväxande Microsoft Dynamics 365

Håll koll på det senaste. Här listas alla nyheter från svenska användare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ability Partner släpper nytt, väljer WordPress och ny byrå

Leave a Comment